Welcome, Guest. Login / register for a free account  

Barcelona barn fotbollströjor gjorde 3 mål

29 November, 2017 at 2:42 am in Auto

No Image Available

Contact Details

magliedimessi

Location : beijing

Send Inquiry

 Nästan 11 mästare i första halvlek, Real Madrid 10 Barcelona barn fotbollströjor vinna 1 lägenhet.Den första 61 minuter, Castro begränsat område till höger Atletico Madrid tröja barn och Navas en-mot-en, med bollen när felet var bruten boll. Huvud-CD: Manchester United tröja barn n lyssnade inte på den högra flankens fall. ISCO begränsat område på höger Real Madrid tröja sida av bollen något större,Real Madrid kontroll bollhastighet på endast 48%,16 skott 10 skott och Barcelona barn fotbollströjor gjorde 3 mål, det finns många scoring möjligheter. Ja, vi vet att du har väntat på att se mer nyheter om fotbollsklubben http://www.billigtfotbol.com träffa dig ända till slutet. Och genom vår webbplats billig fotbollströja samling kul surfning.

Email This Post Print This Post

Leave a Reply